Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Access Consciousness®

Dr. Jeffrey L. Fannin  16 éve vizsgálja az agy működését, de ilyen eredményeket csak a bars kezelés után mért és tapasztalt. EEG-t használt 19 elektródával mért a fejen kezelés előtt és után.
Nem egy elég komolyan meditáló ember nyilatkozott úgy, hogy amíg a meditációban igaz jól is érzi magát, megvan az összhang a csakráiban a testében, de ez csak egy szeparált környezetben és ideiglenesen marad harmóniában.
Addig a Bars kezelés után egyre közelebb kerülünk a tartós harmóniához, ahogy engedjük el a hitrendszereket, nézőpontokat, gondolatokat és érzelmeket. Sokkal fontosabb a valódi tudás és érzékelés.

A meditációk a szívet és az agyat fizikai összehangolódásba hozza, amíg a Bars az Univerzummal is összeköt és harmonizál. A thalamus ami irányítja az összes frekvenciát és ez összeköttetésben van a koronacsakráddal. A tested sejtjei ezen keresztül rezonálnak az energiával.

Jön a mezőből az energia és információ, amit a koronacsakrán keresztül a thalamushoz kerül és innen a sejtekhez. Az Access tanítja, hogy a gondolatok, érzések, érzelmek kb 90 %-a nem a sajátunk, hanem érzékeljük másokét.
De mi a mi saját tudásunk, éberségünk képességünk?

Amikor a Barokat futtatjuk ezek a gondolatok, érzések, hitrendszerek, nézőpontok tisztulnak és a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolják a jelen teremtéseit és a jövő alakulását. A jelen éberségéből fogsz teremteni.

A viedeókhoz van magyar felirat is, állítsd be a jobb alsó sarokban :)

"Az access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből , nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. "- Gary Douglas

Hogy férhetnél hozzá egy új képességedhez és adottságodhoz?
Hogy férhetnél hozzá a világban rejlő végtelen lehetőséghez?
Mikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és a másokét is körülötted. Egyre tudatosabbá váltok.
Te magad vagy a változás forrása! és ez napról napra egyre inkább megnyilvánul majd az életedben. :)

Szinte mindenkinek vannak olyan traumái, blokkjai, akadályai, amin dolgozik, de nem tud elengedni, tovább lépni. Ezeknek a hatékony elengedésében segít ez az Access Bars technika. Kipróbálhatod, milyen az amikor tényleg felszabadulsz. A jó hír, hogy amit elengedünk, nem jön vissza többé.

 

Régóta tanulok és dolgozok többféle technikával, de eddigi ez a leghatékonyabb lehetőség a tisztulásban és az új lehetőségek teremtésében. Mint amikor egy számítógépet vírustalanítasz és újratelepíted. Az akadályok alól szabadulsz fel, így megláthatod a lehetőségeidet és könnyebbé, örömtelibbé válik az életed. Mindenki érzi a különbséget utána!
Gyere el és érezd!

Amiket eddig kezeltem általa: alvási nehézségek, migrén, nyirokrák, derékproblémák, kapcsolati gondok, anyagi problémák, különböző egészségügyi és női gondok, munkahelyi problémák, emésztési megbetegedések stb.

bars.jpgMik a bárok? 32 olyan pont a fejeden, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket,  ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még?

A tanfolyamon megtanulhatod a barok általi tisztulást, elengedést, és tanítok a befogadáshoz, teremtéshez is technikákat.

Ha megtanulod erre is használhatod: https://onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/access-consciousness/mire-hasznalhatod-az-access-bars---kezelest-.html

Itt van néhány videó:
Mi az Access Consciousness Bars? https://youtu.be/uk9KTJL_SZc
Dr. Jeffrey Fannin neurológus beszámolója az Access Consciousness Bars® -ról: https://youtu.be/DgGbFRjqQPk

 

Tanfolyamról: 

https://onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/access-consciousness/access-bars-tanfolyam.html

Access Bars Kezelésről: 

www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/kezeleseim/access-bars-kezelesek.html


Access Testkezelések és tanfolyamok

Vannak Testkezeléseik is 50db kiegészítve nem csak a fejen, de az egész testen is dolgozhatunk, annak megfelelően, hogy milyen akadályokat, feszültségeket, nehézségeket, betegségeket engedünk el az életedből.

 www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/access-consciousness/testkezelesek.html

 

Mini tanfolyamok az életterületeid tisztításához és teremtéséhez:

  • Bőség - pénzügyi tudatosság
  • Kapcsolatok -  baráti, családi, társas kapcsolatok
  • Testkép  - örömtelien a testemben - egység, egészség, önelfogadás
  • Belső Erőfelvállalás


A workshop estek főleg gyakorlással telnek. Tisztítjuk az akadályozó hitrendszereket és blokkokat és új lehetőségeket engedünk az életünkbe.


Bejelentkezés és érdeklődés:

Hatala Ágnes +36-30-7258943

onfejlesztonaplo11@gmail.com

 

 

 

Menüpontok

Kérdések, videók

Cikkek: 12

Cikkek

Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet (angolul)

2018.01.05

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Alap + Haladó Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet - az Access Consciousness® eszközeivel

2018.01.05

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Videóim, Interjúim az Access Consciousness eszközeiről - Hatala Ágnes

2017.08.31

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Hogyan Válj Pénzzé Munkafüzet - Access Consciousness® eszközeivel

2017.07.31

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Ha a pénz lenne a szeretőd, te milyen szerető lennél? – Simone Milasas

2017.06.30

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Salon de Femmes - Nőkről, kapcsolatokról

2017.06.30

Egy igazi "terápiás" könyv, hogy végre helyére tehessük magunkban a férfiakat a nőket és a kapcsolatokat: -....Nőkről, Férfiakról, Szexről, Szerelemről, Kapcsolatokról

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Az elsődleges hiba,amit elkövethet valaki,akinek fájdalma van

2016.12.09

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Kapcsolat "kell" nélkül? - Lehetséges!

2016.08.27

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

Három hazugság az elhízásról amiből működsz

2016.07.08

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®

A kérdezés ereje - Írta: Dr Dain Heer

2016.04.28

 
Teljes bejegyzés
| Menüpont: Access Consciousness®