Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A benned lévő Mindenségre ébredés

2014.03.05

awaken.jpgAmikor valaki Atlantiszról és a régi világról mesél, elképzelsz, látsz valamit a lelki szemeid előtt. Tudod és érzed, hogy van közöd hozzá. Hogy ott voltál annak idején. Hogy van egy tudásod, ami ott is meg volt. Mi lenne, ha elkezdenél rá emlékezni?
Mi lenne, ha megéreznéd magad körül, azokat az embereket, akikkel annak idején ott voltál?
Mi lenne, ha elkezdene feltárulni előtted az a csoda, az a másik világ, amire mindig is vágytál tudat alatt? Amikor megérzed, hogy ennél biztos van valami több is.
Az az éberség, az a tudás, az a mindenség, ami mindig is benned volt és van.
Csak annyi jön, amire kész vagy. Úgy tágulsz, úgy ébredsz.
Megengednéd magadnak, hogy elengedd a korlátokat a fátyolt az akadályokat, hogy feltárulhasson az igaz világod?
Csodás érzés megérezni a mindenséget magadban is, másokban is. Megérezni ezt az ősrégi kapcsolatot.

Pont az előbb írta egy 'régi-új' -régi mert életeken át ismertük egymást, új, mert egy hete találkoztunk újra - barátnőm, hogy csak az veszi észre a másikban a csodát, akiben ugyanúgy benne van. :)

Fantasztikus ezt a világot megtapasztalni. Most érzem igazán milyen fontos volt az eddigi önmunka, hogy a sok korlát, fal, minta, játszma lekerülheseen, hogy felfedezhessem mindezt.

Nehéz is szavakba foglalni ezt a ragyogást a szívemben és a lényemben. Lehet, hogy még kevesen is értitek, de mi lenne, ha nem akarnád megérteni, csak megéreznéd a szívedben?

Ez a világ már erről szól. Érezni a szívedben az igazságot. Életed igazságait. Hogy mi könnyű és örömteli számodra. :)

Igen, idetart a világ. Ehhez az ébredéshez tudok én is hozzájárulni a kezeléseim és a tanfolyamok által.

Ahogy átalakulsz, megnyílsz új emberek jönnek hozzá. Ahogy a buddhista tanításban is van, a barátok az út. És amelyik utat választod, úgy rendeződik minden. Van aki marad, mert együtt tud veled alakulni, ébredni, és van aki eltávolodik és jönnek új társak is az utadhoz. Nekem hatalmas csoda volt az is, hogy végre olyanokkal találkozhatok, akik értik, érzik mi játszódik le bennem, hogy ki vagyok én. Akiktől nem a hétköznapi ítéleteket és bírálatokat kaptam, hanem tisztán érezzük egymást. Tiszta elfogadással, hajlandósággal, érdeklődéssel.

Köszönöm magamnak, hogy itt tarthatok! :)

Hogy lehetne még ennél is csodálatosabb az életem? :)

A jó hír, hogy ennek sosem lesz vége, hiszen a mindenség végtelen. Ha megnyílsz a csodának a feladatod 'már csak' a feldolgozása, testedbe fogadása.  :)

Hatala Ágnes (2014.03.05)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.