Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A tiszta Szeretet az egyetlen emelő energia!

2013.09.26

sziv18.jpgA tiszta Szeretet az egyetlen emelő energia!

Valóság vagy illúzió? A legtöbb ember ezt nem tudja különválasztani. Hiszünk különböző vallásokban, vezetésekben, manipulációkban és médiában, ahelyett, hogy magunkra hangolódnánk és a Felettes Énünkre figyelnénk. Arra az energiára, ami minket szolgál, hogy azt élhessük, akik valójában vagyunk és azt a küldetést, feladatot végezzük, amiért leszülettünk. Nehéz meglátni és kikerülni ezt az illúziót, mert az azt jelentené, hogy senkit nem tekinthetnél vezetődnek, csakis saját magad tisztán érzékelését. Amikor nem fogadsz el mindent, mindenkitől feltétel nélkül, hanem felteszed azt a kérdést, hogy tényleg az én személyes fejlődésemet segíti?

Tisztán látni azt jelenti, hogy kilépünk a polaritás (jó vagy rossz) illúziójából és meglátjuk mindenben a tiszta információt. Mindenben van tanítás különben nem jönne az életedbe, de nézd meg, hogy tényleg érted van-e ott és emel-e téged?

Engedd el azt a hiedelmet, hogy neked meg kellene tapasztalnod a nehézséget, korlátozást, rossz kapcsolatokat, egészségügyi problémákat, pénzügyi problémákat, családi gondokat, és bármi mást, ami energiaelszívó az életedben. Nem kell!!!

Mostantól fordíthatod másra a figyelmedet és az energiáidat; saját Magasabb Énedre, és a Föld és a Galaxis magjával kapcsolódhatsz. A végtelen tiszta fény meleg, átölelő szeretetenergiáját érezd meg magadban. Csakis ez az igaz, emelő energia. A Valódi Isteni Fény lényei támogatóak, szeretnek, táplálnak, és Egyénként is fontosnak tartanak.

Erősítsd tisztánlátásod, intuíciódat és belső erődet. Isteni Belső Önvalód az igazi vezetőd, általa járhatod tisztán az utadat. Magadra van a legnagyobb szükséged!

A gyógyulás a szíved szeretetének segítségével történik meg benned és a környezetedben is.

Végezz egy egyszerű gyakorlatot;

Figyelmeddel koncentrálj a szívcsakrád területére (mellkasod közepére) és idézz fel egy szeretetteljes pillanatot (akár a gyermekeddel, szerelmeddel egy különleges alkalommal stb) és ezt kezd el táplálni és felerősíteni. Lásd és érezd, ahogy egyre jobban betölti mellkasod és tested minden sejtjét ez a szeretetérzés. Áramlik a sejtjeid között és az egész arurádat is betölti. Lélegezz ide a szívedbe és élvezd a szeretetáramlását. Ha jól esik adj belőle a környezetedben lévőknek. Fogadják úgy, ahogy a legjobb nekik. Szeretetteljes napokat és életet kívánok Neked!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.