Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tudattérkép - kineziológia

2014.01.27

 

 

tudatterkep.jpg

 

A kineziológiai tesztválaszt kizárólag az egyetemes tudat igaz vagy hamis állításra adott válasza határozza meg.

 Az önkényesen kialakított skálán (lásd a képet) 200-as értéken vagy afelett mérhető minden, ami erősít. Ami valótlan vagy pusztító hatású, az 200 alatti értéken mérhető. (Nullától 200-ig a Szégyen, a Bűntudat, a Lelkiismeret-furdalás, a Félelem, a Gyűlölet, a Sóvárgás, a Büszkeség, a Mohóság, a Harag stb. szintjei találhatók.)

Az Igazság és a Becsületesség szintjén a test megerősödik, és ezt a Bátorság, a Pártatlanság, a Hajlandóság, a Tehetség, a Szeretet, az Öröm és a Béke egyre magasabb szintjei követik. A pozitív szintek 200-tól 1000-ig terjednek, amely a lehető legmagasabb érték. A Szeretet az 500-as értéknél jelenik meg, az Ésszerűség a 400-as, a Tehetség és a Hajlandóság pedig a 300-as értékre tehető.

Mivel az emberiség 78 százaléka a 200-as szint alatt határozható meg, ez azt jelenti, hogy a társadalom nagyobb része igaznak véli a hamisat. A világ népességének mindössze 15 százaléka képes felfogni az igazság miben-létét, és ebből csupán 4 százalék áll az 500-as vagy annál magasabb értéken, amely a Szeretet szintje. A skálán felfelé haladva, az emberiség piramisának csúcsán rohamosan csökken az emberek száma. A Megvilágosodás a 600-as értéken határozható meg, ahol a kettősség feloldódik a nem-kettősségben. A 700-as szint a nagy szellemi tanítók, guruk és szentek tartománya. A 800-as és 900-as szinteken csak keveseket találunk. Az 1000-es érték energiamezeje a legnagyobb, amit az emberi test és idegrendszer kibír, és ez a történelem kivételes avatárjainak szintje. Soha nem élt olyan ember, aki 1000 feletti értéken állt volna.

 

Dr. David R. Hawkins - A Valódi Én hatalma 53-54 old.

 

Ha szeretnél tisztulni és emelni az értékidet, akkor szeretettel várlak kezelésekre:

https://onfejlesztonaplo.eoldal.hu/cikkek/kezeleseim/