Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Felszabadulás a korlátok alól – Szabadság

2015.01.13

A korlátainkat mi állítjuk föl, mindig tőlünk függ!

Fontos, hogy felismerjük, hogy hol korlátozzuk be magunkat, hol engedjük meg másoknak, és hol nem hagyunk teret magunknak?

vb2fiacpczmtdfqyktlxsoxm8vdl.jpg

Mi a szabadság? A szabadság nem az, amikor fogjuk magunkat, elmenekülünk, hiszen nem kötöz le minket senki, csak ha mi engedjük neki. A szabadság az, hogy bármit is választunk az életünkben, munka, párkapcsolat, barátok, mindezt örömtelien, szívből tesszük, és jól érezzük tőle, benne magunkat. Ha kilépünk, elmenekülünk, akkor nincs megoldva semmi, inkább vállald fel magad, és rendezd az életed szituációit.

A jelenlegi állapotodat, helyzetedet mérd fel, és ha nem vagy elégedett változtass rajta. Hozz új választásokat! Csak egyre kérlek, senkit ne okolj azért, ahol most tartasz, mert te engedted, hogy így legyen. Most itt a lehetőség és változtathatsz rajta.

Engedd el a félelmeidet, hogy ez neked nem sikerül és más ügyesebb. Abban, amit te csinálsz, amit magadnak választasz, abban Te nagyon ügyes vagy! Te csinálod a legjobban! Sőt az azért lesz nagyon jó, mert Te csinálod, a Te lényed eszenciája van benne.

Először nézd meg, hogy a jelenlegi helyzet mitől tudna működő képes lenni?

Ha sehogy, akkor kezdj el egy újat felépíteni.

Nehéz lesz? Talán. De felfoghatod könnyedén, és csinálhatod örömtelien, mert végre olyan dologért teszel, amit te választasz magadnak!

Bátor, kitartó és lelkes vagy!

Csak az hibázhat, aki csinálja, aki viszont csak sopánkodik, sosem halad. Lehet, hogy nem a legjobb választásokat hozod, de tudd, hogy mindig választhatsz mást, hogy egyre közelebb kerülj ahhoz, ami számodra a legmegfelelőbb! :)

Lesznek nagy döntések, választások, amik nagy változást okoznak az életedben, ilyenkor fontos egy nagy ugrással átugrani a szakadékot, de lesz sok apró választás is, amiben lépésről-lépésre tudsz változtatni és haladni.

Mindig figyelj a tiszta belső sugallataidra. Ha jó érzéssel döntesz, akkor jó az irány és az út.

Fogalmazd meg, írd le és nézd meg az első lépéseket, ahhoz, hogy megvalósuljon. Csak kezd el és csináld! Ennyire egyszerű.
Semmit ne erőltessünk. A lényeg, hogy minden megy magától és minden bekövetkezik, mikor helye van az életedben és kész vagy rá.

Ha nem odavaló és mi mégis megtartjuk, akkor is ki fog esni egyszer, csak később. Ha odavaló és elküldtük, úgyis visszatér.
Szóval nincs olyan, hogy jó vagy rossz döntés. Ami az életünkbe való, az ott lesz, ami nem, az egyszer eltűnik.

Minden a szándékodtól függ! A többi hozzárendeződik! :)

A következő kérdéseken gondolkodj el, válaszold meg, nézz szembe vele:

Most nézd meg az életed különböző területeit, hogy hol-mivel nem vagy elégedett?

Ki választotta; te, vagy másra hallgattál?

Mit szeretnél másképpen az életedben?

Hogyan indulnál el megvalósítani?

El tudod elismerni, hogy a választásokat Te hoztad az életedben?

Tudsz bízni magadban?

Mi kellene ahhoz, hogy erősebbnek érezd magad?