Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kommunikáció és gyógyítás a állatokkal

2015.06.05

Tudtátok, hogy az állatokat ugyanúgy lehet energiákkal és Access testkezeléssel kezelni, mint az embereket? Sőt még könnyebb is, hiszen nincs nézőpontjuk. Hasonlóan átveszik a gazdáik problémáját és érzelmi állapotát, mint a gyerekek a szülők másolásával.
Amikor egy állat megbetegszik, vagy megváltozik a hangulata, hozzáállása, nézd meg mi változott a gazdája életében.
Persze kaphatnak el ők is betegségeket fertőzéseket, de érdemes megnézni a lelki hátteret is.
Nagyon könnyű őket kezelni, főleg a kutyákat, mert szívesen fogadják a gyógyító energiákat.
Nyugodtan beszélgessetek velük, hogy visszaadhatják, amit átvettek tőlünk.
És azt is mondjátok el nekik, hogy egy helyzet megváltozásával, neki még helye van a családban.

Nemrég kezeltem egy kutyust, akit emésztési panaszokkal hoztak hozzám és ahogy kezeltem, kiderült, hogy inkább a tüdejével van gond. Ez egy életvidám sportos kutyus, nagyon sokat edzett egész télen, egyszer sem betegedett meg. Vajon összefüggésben volt ez a tüdőprobléma az új családtag érkezésével? Babát vár a pár. Mi van akkor, ha a mondunk közben olyan dolgokat, hogy egy baba érkezése és egy háziállat szőrözése nem fér meg egymással. Mi van ha ez hat a kutya lelki állapotára? Ugyanúgy a gyerek is mindig magát okolja, ha a szülők kapcsolatában gond van, vagy bármilyen lelki probléma merül fel. 3 napig kezeltem a kutyust és szépen feljött a lerakódott váladék a tüdejéből. Megbeszéltem vele, hogy a baba érkezésével Őt még szeretik és helye van, és kértem erre a gazdáikat is. Azóta is minden rendben.

bizalom.jpgCsodás lények az állatok és ugyanúgy beszélnek hozzánk.
Hányfajta kommunikáció van még, amit sosem használtál és nem figyeltél fel rá?
Mennyire tudnád megváltoztatni az állatvilág energiáját, ha elismernéd ezt az energetikai kommunikációt?
Mit üzennének neked a halaid az akváriumban?
Mire gyógyít épp a cicád, amikor a hasadra fekszik?
Mekkora alázat van a kutyusukban, hogy hagyják magukat bántani, nehogy mással tegyék?
Mekkora életenergia áramlás van a vadon élő állatoknál, ahol a ragadozó magába egyesíti a zsákmánya (friss) életenergiáját.
Mekkora megújuló és teremtő energia van a természetben, amit eddig éppen csak érintettél, de ha valóban figyelnél és vele áramolnál nagyobbat teremthetnél a saját életedbe is?
A természet hatalmas hozzájárulás az életedhez, hajlandó lennél elismerni és befogadni?
Egyszerre benne van egy folyóban a nyugalom és áramlás amikor figyeljük ahogy folyik, és az erő amivel azt a víztömeget megmozgatja.
Te tudod ezeket a különböző erőket és energiákat megfigyelni és érzékelni magadban? Tudod ezeket áramoltatni amikor helye és ideje van az életedben? Tudsz általa teremteni?
Hatalmas a repertoárod és az eszközkészleted. fedezd fel magad és a környezeted harmóniáját és áramolj!

Testkezelések az állatoknak: MTVSS, Háromszoros sorozat, Trauma és sokk kezelések, MDDM, Áramkörök, jelenet vége, Genetikai, Antigén

Ha bővebben érdekel a téma, ezeket a testkezeléseket megtaníthatom én is neked, és ajánlok egy könyvet is Garytől: Talk to the animals (csak angolul van)

 

Hatala Ágnes
onfejlesztonaplo.eoldal.hu