Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Örömteli ragyogás - szexi kisugárzás

2015.02.24

Tudtad, hogy a generatív szexuális energiád a legnagyobb teremtő energia amivel létrehozhatsz, alkothatsz és megjeleníthetsz dolgokat az életedben? Mégis hányan vagytok, akik elfojtjátok, visszafogjátok, mert bűnösnek érzitek? Mennyi szégyen és bűntudat korlátoz a témában?

Mennyire keverednek bennünk az előítéletek, bírálatok, önkorlátozások, bűntudatok a a szexualitással kapcsolatban?

Hányan mentek következtetésbe, hogy mi minek a következménye és meg se próbálod, mert előre eldöntöd, hogy nem fog menni? Hogy nem vagy elég jó? Milyen ítéletet és bírálatot fogsz kapni, és különben sem leszel tovább jókislány vagy jókisfiú. Hol kevered össze a szexet mint közösülést, a valódi teremtő erőddel és a csodálatos szexualitással? Mindenhol, ahol emiatt nem vállalod fel önmagad, hajlandó lennél ránézni, valójában ez a tiéd? Te szeretnéd így élni az életed, vagy bevetted mindenki mástól körülötted az elvárás és megfelelés körforgásában?

Mi jött fel most Neked, ahogy olvasod ezeket a sorokat? Van benned düh, ítélet, ellenállás?

Ez a tiéd? Vagy valaki másé, akiktől átvetted (akikkel egyetértettél, vagy ellenálltál) ezt a mintát?

Valóban így szeretnél élni? A kis burkodban, inkább semmi inger ne érjen, mert akkor minden megváltozna?

Mindenhol, ahol szeretnél valakit megérteni, már bele is mentél az Ő életébe és mintájába. Mi lenne, ha az övé és az enyém csak egy érdekes nézőpont lenne, és megnéznéd Neked mi az igaz?

Mi lenne, ha játszanál kicsit?

Mi lenne, ha ma azt választanád; megnézem mi más lehetséges ezen kívül, amit eddig éltem?

Mi van akkor akkor, ha az a vibráló izgatottság egy csodás potenciál ahhoz, hogy valami nagyobbat alkothass?

Az a felszabadult, örömteli lény, aki bátran mutatja meg magát. Aki nem fél semmitől, mert tudja, Ő maga irányítja az életét és önmaga VÁLASZT!

753x440.jpgMég a kisugárzásod is szexuális, szexi, és ez az ami valóban vonzó az embereknek, amihez kapcsolódni szeretnének, és nem azért, hogy lefeküdjenek veled, hanem azért, mert tetszik nekik az az energia, ami ilyenkor vagy.

Mi mindent alkothatnátok együtt, ha leengednéd a falaidat és megnéznéd ki az aki valóban tudna a Te lényedhez kapcsolódni?

Ki az aki, valóban hozzájárulás lenne neked?

Felvállalnád, és megmutatnád azt aki te vagy, hogy meglássanak?

Szerinted hányan tudnának a te rezgésedhez kapcsolódni? És akik igen, megnéznéd kik azok és mit teremthettek együtt?

A gyermekeknek még természetes ez a ragyogásuk; falak és ítéletek nélkül. Csak áramlanak az baba_teszt.jpgenergiák világában; kíváncsiak, befogadnak, rácsodálkoznak és belső inspirációból választanak.

Hol kapcsolódtál le önmagadról, a végtelen lényedről?

Mi lenne, ha újra ezt a generatív szexuális energiát választanád és újra belső inspirációból választanál, teremtenél a lehetőségek között?

Mi minden érkezhetne meg hozzád?

 

Az Access eszközeivel  - Bars és Body kezelésekkel, kérdésekkel - , pont ezeket az önkorlátozó bírálat témákat tisztítjuk, hogy végre felszabadulhassunk alóla, és örömmel, könnyedén éljünk és teremtsünk.

Hatala Ágnes  - Örömteli Önfejlesztés és Önmegvalósítás