Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kineziológiai kezelés

2014.02.09

Hatékony probléma feloldás; blokkok és stressz kezelése, hogy minél örömtelibben élhessünk. Sokat segít akkor is, ha nem tudsz, vagy akarsz beszélni az érzéseidről

A kezeléseimet Aura tisztítással és feltöltéssel kezdem.

Mi a kineziológia: A kineziológia olyan személyiség-és képességfejlesztő módszer, amely preventív (megelőző) céllal is alkalmazható. Ötvöződnek benne a kínai öt elem tanától a legújabb idegélettani eredmények az általános és fejlődés-lélektani, viselkedéspszichológiai, környezet- és táplálkozástudományi ismeretekkel. Eszköze az izomtesztelés: agyunk, így testünk is minden történésre emlékszik, s ezek az emlékek az izmokon keresztül lekérdezhetők.

Mit jelent ez? Az alkar izmaira enyhe nyomást gyakorolva megtudhatjuk, hogy egy adott történés, személy… milyen érzelmi viszonyban van velünk: elgyengít?, stresszel?(negatív érzelmek). Megmutatva ezzel, hol vannak egyensúlytalanságok a testben. Hol szükséges a blokkolt energiaáramlást oldani. A kérdezgetés, oldás technikájában a kineziológus eszköztára széles, az egyéni megoldások tárháza napról napra bővülő. A kezelés célja a stresszoldás, - hogy a jelenbéli stresszek és azok múltbeli kapcsolódásai oldódjanak elősegítve az öngyógyító mechanizmusok működését.