Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Háromszoros sorozatrendszerek és Áramkörök - Access testkezelés tanfolyam

2018.05.31


Mi lenne, ha a gyerekkori traumáid már nem határoznák meg az életed?
Mi lenne, ha hozzájárulás lehetnél a krónikus tünetek és okok feloldásában?


Kezelés, vagy tanfolyam lenne hozzájárulás Neked és a testednek?Áramkörök - Access testkezelés tanfolyam  brain-regions-100414-02.jpg
 

Budapest, 2018.05.31. csütörtök 09:30-13:00


Olyan krónikus tüneteket okozó problémák tisztítására, amelyeket idegrendszeri zárlatok, elakadások keletkezése okozhat a testben, pl. rák, epilepszia.

Műtétekkel megszakított rendszerek (ahol a testet átvágták, műtéti hegek) regenerálására is alkalmazhatjuk.

A két kezelés (Háromszoros sorozatrendszerek és Áramkörök a Barssal együtt) hatalmas hozzájárulás az autisták, figyelemzavarosok és rögeszmések gyógyulásában.

 

A tanfolyamon tanulhatsz egy kézrátételes kezelést, amihez behívunk egy olyan energiát, ami ezt a témát felhozz, így tisztíthatjuk és új lehetőségeket generálhatunk.
Hogy nálad mi fog bekapcsolni és feljönni, az egyedi. A testednek lesz választása, hogy elengedhesse és tisztulhasson. Ha elvégzed a tanfolyamot, magadat és másokat is kezelheted. Hétfőnként tartunk csere-bere napokat, ahol egymást is tudjátok majd kezelni, mert így hatékonyabb lesz a testednek. A tanfolyamon is kapsz egy kezelést és adsz is, és együtt is ráláthatunk elakadásokra, lelki hátterekre.

 

traumak.jpeg

 

Háromszoros sorozatrendszerek törlése valamint feloldása a függőségeknek, őrültségnek és tökéletességmániának - Access testkezelés tanfolyam

 

Budapest, 2018.05.31. csütörtök 14:00-17:00


Ez az energia az érzelmi sokk és trauma oldására használható. Lehet fizikai zavar, fájdalom okozója egy trauma akár egy baleset során, ami érzelmi és fizikai sokkot okozott és ez a trauma meghatározza az életét akár tudat alatt is és folyamatosan visszatér hozzá. Folyamatosan erről beszél, ettől szenved, mintha tegnap lett volna.

Drogos és más függőség állapotában különböző rendszereket hozol létre, amiket bezársz  testedbe és nem szabadulsz tőle. Ez a kezelés ezt oldja fel és szünteti meg. Ne csak ezen szerek hatása alatt éld az életed és merj megtenni dolgokat, hanem enélkül is.

Ilyen függőségek lehetnek: drog, alkohol, dohányzás, tökéletességmánia, evés, folyamatos elvárásoknak való megfelelés, paranoia, őrültség, kényszerességbeautiful-body-of-young-woman-over-dark-background-1437506-m.jpg

Ezekben az állapotodban hány olyan összekapcsolódásod van, miket félreértelmeztél és bezártál a testedbe és csak azért nem tudsz rajta változtatni, mert ez a kapcsolódás fent áll

  • pl hozzákötöd a drogokat ahhoz, hogy más valóságokat létrehozz?
  • hozzákapcsolod az evést, dohányzást ahhoz, hogy megnyugodj?
  • kitalálod magadnak, hogy az alkohol felszabadít és akkor mersz megtenni dolgokat?
  • Hányszor van az, hogy hazamész a szüleidhez és meg akarsz nekik felelni és bekapcsolna a gyerekkori elvárások és traumák?

Hány ilyen berögzült állapotod és nézőpontod van, amiket választottál és nem tudsz tőle szabadulni, mert újra és újra bekapcsol?

Ezen a tanfolyamon ezt tanuljuk meg kezelni egy testkezelés energia futtatásával a testen és a feljövő traumák tisztításával.

 

Befektetés magadba: 24.000.- Ft/ tanfolyam, a kettő együtt 40.000.- Ft

15 éves korig ingyenes, 16-18 éves korig féláron vannak a tanfolyamok.

Ha nem jók az időpontok, jelezd kérlek, és szervezünk új időpontot is.

 

Helyszín: V. Budapest, Nagysándor József u. 5.

Bejelentkezés és érdeklődés: Hatala Ágnes

mobil: +36(30)7258943

email: onfejlesztonaplo11@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/pages