Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

VNTV fesztivál

2016.05.07
Ismét tartok előadást az Access eszközeiről csodás Előadók között a VNTV fesztiválon május 7.-én!
Ezt a fesztivált azért szervezik, hogy lássuk, mi már egy másik "bolygón" élünk, mi már ezt elkezdtük. Mi lenne, ha ezt észrevennénk?
Milyen tudásod van már eleve, amit nem használsz előnyödre?
Hogy teremti az örömöd és a könnyedséged a bőségedet?
Rengeteg csodás előadó életmódról, egészségről, új nézőpontokról! Csak 3000.- Ft-ért
Újpesten előre átvehető! onfejlesztonaplo11@gmail.com, 30/7258943
Szeretettel várlak!

M E G H Í V Ó         945284_1037807332950077_2782701765975459711_n.jpg
az Első VNTV Fesztiválra
2016. május 7-én a Lurdy Házban

Mottónk: AZ ÚJ VILÁGUNK FÉSZEKRAKÓI

A Viva Natura Televízió 2016. május 7-én rendezi meg első VNTV Fesztiválját „Az Új Világunk fészekrakói” címmel. A Fesztiválra látogató kedves vendégeink élőben találkozhatnak a VNTV közkedvelt szereplővel, akiktől előadást is hallhatnak. A Fesztiválon a VNTV műsortematikáját követve, négy teremben, több mint 30 előadó készül izgatottan erre az alkalomra.Az előadók többek között és a teljesség igénye nélkül:

Balogh Béla, Villás Béla, Jakab István, Dienes István, Nagy Szilvia, Dr. Horváth István, Dr. Drábik János, Dr. Egely György, Dr. Suresh Kv, Egedi-Kovács Melinda, Vezér-Szörényi László, Dr. Földes László, Kovács M. András, Bell Barbara, Csefkó Pál Tamás, Demján-Antal Judit, Dr. Oláh Zoltán, Dr. Szemerey István, Dr. Czíner Ildikó, Golenya Ágnes, Görei-Pap Ildikó, Dobráné Lábodi Edina, Hatvani Galina, Hatala Ágnes, Dr. Demjén Zoltán, Kollár Anita, Dr. Lánszki Imre, Alexej Garass és Horányi Ágnes.

Nem lenne VNTV Önök nélkül, hiszen az elmúlt 5 év a közös fejlődésről, a közös átalakulásról szólt. Mi az Önök gondolatainak kivetülései vagyunk. A másképp gondolkodás csoporttudata mindenkit magához vonz, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy felébredt a jelenkor alapvető változásai közepette.

Önökkel közösen, új dimenziókat nyitunk. Jelenleg a régi rendszer végső erőlködésének és összedőlésének lehetünk tanúi. A régi világ megszolgálta már a magáét és mi hálával tartozunk neki azért, hogy eljuttatott bennünket idáig.

Sokan érezzük úgy, hogy megtiszteltetés a számunkra abban a korban élni, amikor az emberi faj megteszi következő evolúciós ugrását a fejlődésében. Szeretni és tanulni jöttünk erre a világra.

A Fesztivál lehetőséget ad minden kedves látogatónk számára, hogy megérezze az Új Világ rezgéseit és azokat a végtelen lehetőségeket, amit ez a mostani emelkedés biztosít a számunkra.

A nagy kérdés, hogy a most elért fejlődési fokozat az emberiség evolúciójának a legmagasabb szintje-e, hiszen azt hittük eddig is, hogy a homo sapiensnél nincs fejlettebb állapot a földtekénken.

Az előcsarnokban egész napos ezoterikus kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World Kft. közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Kóstolási lehetőségekkel, termékmintákkal és termékbemutatókkal is kedveskedünk Önöknek.

Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre és kezelésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak.
Este 18:00 óra után zenés koncertekkel, valamint sorsolással kedveskedünk vendégeinknek.