Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Önfejlesztő Napló 2014

2013.07.30

onfejleszto_rgb_kicsi.jpg

Szívvel Élni és Teremteni

Bemutatom a 2014-es Terapeutádat, aki mindennap Veled lehet. 

Az új energiákban, amelyek már 2013-tól észrevehetően jelen vannak a mindennapjainkban, hatványozottan felerősítik mindenkinek az egyéni Önvalóját annak megfelelően, hogy jelenleg éppen hol tartasz. Ebben az új energiában már nincs helye az alacsonyrezgésű manipulatív, hatalmi energiáknak, csak a tiszta fénynek, szeretetnek, örömnek és lelkesedésnek. 

Ennek az elérésében segít az új Napló!   

Ha megkérdezem Ki vagy TE? Mit válaszolsz? Megtaláltad már a sok-sok elvárás és megfelelés réteg alatt azt, Aki Vagy? 

Segítek megtisztítani a szíved és figyelned rá, hogy az elme agyalását, felválthassa a szíved tudatossága.  Ez az Új Energia hatékony használata, a tisztán érzékelésed erősítésével.

Sok gyakorlatot találsz arra, hogy meglásd a tiszta Önvalódat, azt, Aki valójában Vagy.  

Erősítjük az Intuíciódat és a magabiztosabb választásaidat. 

Jobban rálátsz majd a lehetőségeidre és az életed területeire.  

Emelkedik a rezgésszinted, egyre tisztább vagy és hatékonyabban megvalósulnak a teremtéseid.  

Tisztítjuk a szívedet és ezáltal tested minden szintjét. Így tudsz majd szívvel egyre hatékonyabban élni és teremteni az életedben.  

Már a borítón lévő kép is egy hatalmas ajándék Neked a mindennapjaidhoz, hiszen segíteni fog az egyensúlyod megteremtésében, hogy harmóniában élhess önmagaddal és a környezeteddel. Segíteni fog gyógyítani, rendezni a kapcsolataidat.

  

 

 

Beleolvasok: www.onfejlesztonaplo.eoldal.hu/fenykepek/onfejleszto-naplok/2014---szivvel-elni-es-teremteni/

 Megrendelhető: www.kulturbutik.hu/onfejleszto-naplo-2014-szivvel-elni-es-teremteni.html

ÉLETKÁRTYÁK

Az Élet kártyái egy jobb minőségű Életre hangolnak, természetesen mindig személyre szólóan a jelenlegi állapothoz képest. A beidegződött, rögészmés negatív gondolkozásmódot, rossz tulajdonságokat ALAKÍTJÁK át POZITÍVVÁ a cél elérése érdekében, az adott témára vonatkozóan (bőség, szerelem, egészség). Az adott kártya a tudatos, görcsös kontrollt-HITTÉ alakítja át, oly módon , hogy segít felébreszteni bennünk az önmagunkról való gondoskodást, törődést, így emelkedni tud a fizikai és az aurikus rezgésünk. Továbbá a passzívságot-aktivitásra, a sötét energiákat-tisztasággá, a kétséget-bizonyossággá, a függőséget-szabadsággá transzformálja.

Kézrátétellel hozod működésbe a kártyát. Ilyenkor az energia áramlás fizikai-testi érzetet is kiválthat (bizsergés, meleg).Használhatod alátétként is, pohár, tányér....bármi alá. Mindig az veszi át a rezgéseket, amivel a kép kontaktusba kerül.

boseg.jpg BŐSÉG

A BŐSÉG a pozitív életlehetőségek megvalósításának áramlása, ami teljessé teszi az életedet. Ha ezt szeretnéd elérni , akkor változtatni kell a megrekedt életenergiákon. Ebben tud segíteni a BŐSÉG életkártyája. Az önös egót-gondoskodássá, a keserűséget-vidámsággá és a gyávaságot-bátorsággá alakítja.

 

 

 

 
szerelem-.jpgSZERELEM

A SZERELEM életkártyája az eltorzult, tévhitekben rekedt szeretetre van gyógyító hatással, mert az emberek összetévesztik a beteges hatalom és a függőségekben való hitet a szeretettel. Ez a kártya a lélek Isteni gyógyítását erősíti (az Isten viszont benned van, Te magad vagy). A keserűséggel, egóval és a kudarccal való azonosulást őserővé változtatja. A konfliktust, főleg önmagaddal, mások és önmagad megbocsátásává, önmagad szeretetévé alakítja. Ezért szoktuk mondani, hogy a szerelem szárnyakat ad.

 


 

egeszseg.jpg EGÉSZSÉG

Az EGÉSZSÉG a HIT és a harmónia egyesülése. Ezért ez az életkártya a kegyetlenséget-elfogadássá, a gyűlöletet-örömmé, a rögeszmés gondolatokat-tudatossággá alakítja, úgy, hogy tisztítja a DNS és a kromoszómákat. Így szabadítja fel a szépséget és a tisztaságot, amelyek harmóniát, tehát egészséget teremtenek.

 

 

 

 

 
 

egyensulyeletkartya.jpgEGYENSÚLY

Az EGYENSÚLY életkártya harmonizálja az Élet elemeit és egyensúlyban tartja őket: a bőséget, mint eredendő forrást, a szépséget, mint külső tényezőt, az egészséget, mint belső tényezőt, a törődést, gondoskodást, mit a célok eléréséhez szükséges eszközt, hogy létre hozza a nagy EGÉSZET az ÉLETET, és ráhangolja az életáramlatra. Amint látható, az egyes kártyák, csak kis részletekben térnek el egymástól, hisz mind az ÉLET részei, csak az élet más aspektusait veszi figyelembe, így téve TELJESSÉ a létünket.

 

 

 

Méretek 90*90mm laminált, vízálló kártya

Alátétnek is használhatjuk őket vízünk programozásához.

Megrendelhető: www.kulturbutik.hu/egyesuly-es-kapcsolatok-eletkartya.html

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Burgermeister Csilla - 2025 Visegrád, Nap u. 6.

2013.10.01 13:33

Szia Ági!
Szeretnék rendelni 2014-es naptárt! Itt lehet? Köszönöm neked a könyvet, átsegít a sokszor mókuskerékként forgó hétköznapokon.

Szia Csilla! - Re: 2025 Visegrád, Nap u. 6.

2013.10.11 14:52

Igazán örülök a visszajelzésednek, és hogy segítenek a naplók!!

A következő weboldalon tudod megrendelni;
http://www.kulturbutik.hu/onfejleszto-naplo-2014-szivvel-elni-es-teremteni.html
De már kapható a könyvesboltokban is! :)

Legyen csodaszép napod és életed!!

Ági